Pszichológiai tanácsadás – gyermekkori traumák, elakadások az életúton

Pszichológiai tanácsadásunk abban segít a klienseknek, hogy felismerjék, hol vannak elakadások az életükben. Az önismereti munka célja, hogy közelebb kerülhessünk elzárt lelki tartalmainkhoz, és e tartalmak újra integrálódhassanak egyéni élettörténetünkbe – így segítve egy teljesebb, elégedettebb élet megvalósulását.

Ennek a munkának az első lépése, hogy felismerjük és megfogalmazzuk a problémáinkat, lehetőséget teremtve ezáltal belső erőforrásaink mozgósítására, illetve kedvező változások beindítására. A szakemberrel való konzultáció segíthet mozgásba lendíteni ezt a folyamatot.

Szeretettel várom!

Perfalvi Tünde
pszichológus


Fontos! Az online konzultációkra előzetes bejelentkezés szükséges. A bejelentkezés június 7-én 9 órától lesz lehetséges. Minden regisztrált látogató egy online konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.

A konzultációk ingyenesek, az online fesztiválra való emailes regisztrációval érhető el a bejelentkezési felület. Az online konzultációhoz szükséges kliens oldali technikai feltételek biztosítása a kliens felelőssége!

2020-05-20T12:56:52+02:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü