Önbizalom, önértékelés, önelfogadás

Halálunkig kénytelenek vagyunk „együtt élni” önmagunkkal, ezért nem árt, ha elfogadjuk magunkat, hiszen egy olyan „lakótárssal” van dolgunk, akinek nem rakhatjuk ki a szűrét. Az önmagunkkal való viszony számtalan dologra hatással van az életünkben. Amíg nem vagyunk képesek elfogadni önmagunkat, szeretettel tekinteni önmagunkra, addig a boldogság is elkerül minket. A boldogság egyik kulcsa egyrészt az, hogy tisztában legyünk a hibáinkkal és gyengeségeinkkel, ugyanakkor ne azonosítsuk magunkat velük. Másrészt a hibáink mellett fedezzük fel értékeinket, tehetségeinket is, és tudatosan erősítsük azokat a tulajdonságainkat, amelyek segítenek pozitív céljaink elérésében.

Gyermekként sokszor érnek minket olyan hatások, melyek következtében sérül az önmagunkkal való viszony. Ez azonban felnőttként tudatos munkával megváltoztatható. Az önbizalom tanulható és fejleszthető!

Várom szeretettel:
Köles Klára


Fontos! Az online konzultációkra előzetes bejelentkezés szükséges. A bejelentkezés június 7-én 9 órától lesz lehetséges. Minden regisztrált látogató egy online konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.

A konzultációk ingyenesek, az online fesztiválra való emailes regisztrációval érhető el a bejelentkezési felület. Az online konzultációhoz szükséges kliens oldali technikai feltételek biztosítása a kliens felelőssége!

2020-05-21T15:50:44+02:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü