Művészeti munkával segített önismeret

A művészeti munka komoly gyógyító hatással van a lélekre és az érzelmekre. A folyamat során a résztvevők megismerhetik, hogyan tudják saját művészeti munkájukban megtalálni gyógyulásuk kulcsait.

A fesztiválon bemutatandó terápiás munkában nem az adott probléma lerajzolásán van a hangsúly, hanem azon, hogy a résztvevő képes legyen egy feladat során megfigyelni saját magát, hogyan reagál, érez, gondolkodik. A cél az, hogy képes legyen megfigyelni a feladat során felmerülő nehézségeit, megfogalmazni a tapasztalatait. Ezek után megkeressük, hogyan képes túllépni ezeken a nehézségeken és a gyógyulás útjára lépni. A művészetterápiához nincs szükség rajztudásra!

A művészeti munka online változatban is működik. Ehhez annyi szükséges, hogy a vendég készítsem maga elé valamilyen vízfestéket, egy közepes vastagságú ecsetet, egy rajzlapot és természetesen vizet. Fontos, hogy együtt rátekintsünk a képre, ez alapján tudunk értekezni arról, hogy mit mutat a kép a problémával kapcsolatban, és arról is, hogy rajzi, képzőművészeti eszközökkel segítve hogyan tudunk továbbhaladni a probléma megoldásában.


Fontos! Az online konzultációkra előzetes bejelentkezés szükséges. A bejelentkezés június 7-én 9 órától lesz lehetséges. Minden regisztrált látogató egy online konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.

A konzultációk ingyenesek, az online fesztiválra való emailes regisztrációval érhető el a bejelentkezési felület. Az online konzultációhoz szükséges kliens oldali technikai feltételek biztosítása a kliens felelőssége!

2020-05-25T14:56:55+02:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü