Kreatív erők kibontakoztatása – Nézzünk rá másképp!

A hétköznapi életünkben sokszor azért van elakadás, mert nem tudunk kimozdulni megrögzött gondolkodási sémáinkból, vagy nem merjük felszínre engedni elrejtett fájdalmainkat. Így viszont nem tudjuk megoldani a problémáinkat, akár belső tulajdonságainkról, akár a kapcsolatainkról legyen is szó. Ahogy eddig élted az életed, az vezetett a jelenlegi helyzethez. Ha mást szeretnél, változtatnod kell. De hogyan?

Az első lépés, hogy megtanulj szembenézni a problémáddal, arra, ami van.
A második lépésben meg kell tanulnod más nézőpontba kerülni az adott helyzettel kapcsolatban.
A harmadik lépés lehet a változtatás, ehhez azonban türelemre van szükség, mivel nagy ugrásokat nem tudsz tenni, csak kis lépéseket.

A konzultációk során kreatív eszközök segítségével megpróbáljuk felvázolni azt, amiben vagy, és újfajta módon rátekinteni az életed elakadásaira. A rajzolás és a festés segít kifejezni és érzelmileg átélni azt, ami az életedben történik. Az alkotásban aktívan részt veszel, saját élményekhez jutsz, és új felismerésekre teszel szert. Párbeszéd kezdődik saját belső érzelmi, és a gondolkodó-racionális részed közt, és ez a kapcsolódás kreatív problémamegoldáshoz vezet.

Összefoglalva ez a módszer akkor hatékony számodra, ha
• úgy érzed, elakadtál;
• nem tudod, mi van veled;
• nem tudod, mit kellene másként csinálni, hogy javuljon a helyzet;
• nem tudod érzelmileg átélni a helyzetet.

Az általam vezetett életvezetési, önismereti konzultációk célja, hogy életed problémáira más módon tudj rátekinteni, és ezáltal új nézőpontba kerüljenek az eddig megoldhatatlannak tűnő problémáid.

Az online konzultációhoz szükséged lesz néhány rajzpapírra és rajzeszközökre, ezek lehetnek színes ceruza, zsírkréta vagy pasztellkréta. 

Várlak szeretettel egyéni konzultációimra,
Szabó Norbert


Fontos! Az online konzultációkra előzetes bejelentkezés szükséges. A bejelentkezés június 7-én 9 órától lesz lehetséges. Minden regisztrált látogató egy online konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.

A konzultációk ingyenesek, az online fesztiválra való emailes regisztrációval érhető el a bejelentkezési felület. Az online konzultációhoz szükséges kliens oldali technikai feltételek biztosítása a kliens felelőssége!

2020-05-25T15:04:14+02:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü