Vizuáldiagnosztika

A vizuáldiagnosztika egy ősi módszer, amely a szervezet külső megfigyelésén alapul. Minden, ami a testben történik, tehát a kóros folyamatok is, jól látható nyomot hagynak a szervezet külső felszínén. Az egyes területeken (arc, skalp, fül, írisz, haj, köröm, bőr stb.) megjelenő jelzések figyelembevételével teljes körű állapotfelmérés végezhető, amely sokkal hamarabb jelzi szervezetünk belső folyamatainak kórós eltéréseit, mint ahogy a klinikai tünetek megjelennének.

Az online konzultáció természetesen behatárolja a lehetőségeinket, de a célirányosan feltett kérdésekre adott válaszok segíthetik a vizsgálat menetét. Az eljárás veszélytelen, fájdalommentes, gyors és olcsó.

A konzultáció során szükségünk lesz egy kisebb méretű tükörre és esetleg egy zseblámpára is.
Kérjük, ezeket készítsd elő a minél hatékonyabb együttműködés érdekében!

Szeretettel várom!
dr. Várhelyi Gábor


Fontos! Az online konzultációkra előzetes bejelentkezés szükséges. A bejelentkezés június 7-én 9 órától lesz lehetséges. Minden regisztrált látogató egy online konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.

A konzultációk ingyenesek, az online fesztiválra való emailes regisztrációval érhető el a bejelentkezési felület. Az online konzultációhoz szükséges kliens oldali technikai feltételek biztosítása a kliens felelőssége!

2020-05-25T15:02:01+02:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü