Hajápolási tanácsadás

Hajunk nem csupán a fejünk ékessége, hanem fontos üzeneteket hordoz testünk és lelkünk folyamatairól is.

Mitől lesz igazán friss a hajunk hajmosás után, és mi okozza a bizsergető érzést a fejbőrünkön? Hány naponta és mivel mossunk hajat ahhoz, hogy a hajunk csillogó, a fejbőrünk pedig egészséges legyen? Okozhat-e hajhullást a hajfestés?

Ha szeretnénk, hogy hajunk jobb állapotú legyen, az egyik legegyszerűbb dolog, ha megváltoztatjuk helytelen hajápolási szokásainkat.
Tippek és trükkök az egészséges hajért és fejbőrért – várom szeretettel!

Csehi-Pogány Frida


Fontos! Az online konzultációkra előzetes bejelentkezés szükséges. A bejelentkezés június 7-én 9 órától lesz lehetséges. Minden regisztrált látogató egy online konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.

A konzultációk ingyenesek, az online fesztiválra való emailes regisztrációval érhető el a bejelentkezési felület. Az online konzultációhoz szükséges kliens oldali technikai feltételek biztosítása a kliens felelőssége!

2020-05-20T10:13:38+02:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü