Légy gerinces!

Gerincünk megfelelő állapota jelentős szerepet tölt be testi-lelki egészségünk szempontjából. Tulajdonképpen szinte minden egészségügyi és lelki probléma kapcsán érdemes lenne megvizsgálni gerincünket is, melynek egészségét számos tényező befolyásolja. Álljon itt ebből néhány: tartásunk, mozgásunk, munkánk, ruházkodásunk, hétköznapi ritmusaink, aktivitásunk és pihenésünk egyensúlya, táplálkozásunk, belső szerveink állapota, környezeti hatások, stresszre adott reakcióink, félelmeink, vagy akár az, hogy mennyire tudunk őszinték, becsületesek, szilárd jelleműek („gerincesek”) lenni. Ezek a tényezők mind közrejátszhatnak abban, hogy fájdalmak, mozgáskorlátozottságok, merevségek, ferdülések vagy akár ízületi elmozdulások jöjjenek létre gerincünkben, annak állapota ugyanakkor visszahat szerveinkre és természetesen közérzetünkre. Hátproblémáink fakadhatnak egyik vagy másik tényezőből is, ezért az első lépés, hogy feltérképezzük ezek összefüggéseit.

A konzultáció segítségedre lehet gerincproblémád testi-lelki hátterének meghatározásában és abban, hogy milyen irányban indulj el a gyógyulás útján.

Várlak szeretettel:
Jáki Zoltán
gyógymasszőr


Fontos! Az online konzultációkra előzetes bejelentkezés szükséges. A bejelentkezés június 7-én 9 órától lesz lehetséges. Minden regisztrált látogató egy online konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.

A konzultációk ingyenesek, az online fesztiválra való emailes regisztrációval érhető el a bejelentkezési felület. Az online konzultációhoz szükséges kliens oldali technikai feltételek biztosítása a kliens felelőssége!

2020-05-21T10:04:55+02:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü