Fémkivezetés, fémméregtelenítés

Fémeket tartalmaznak az élelmiszerek, a levegő, a benzingőz, a csapvíz, a gyógyszerek, a védőoltások, a bútorok, szinte mindenhol jelen vannak a környezetünkben. A nehézfémek lerakódása azonban sokféle szövődményt okozhat: idegrendszeri problémák, emésztési problémák, candida gomba, gyakori fejfájás, lehangoltság, koncentrációs zavarok, krónikus fáradtság stb.

A fémek ürítése természetes formában nehéz és hosszadalmas folyamat. Sejtjeinkből az immunrendszer nem tudja teljes mértékben kitisztítani ezeket, ezért érdemes rásegíteni a folyamatra.

A fémek kivezetése a szervezetből felszabadító hatású, energikusabbnak érezzük magunkat utána. A fémkivezetés elősegítésére könnyen elérhető anyagokat választunk és használunk, melyek beszerezhetők a patikákban, fitotékákban, bioboltokban.


Fontos! Az online konzultációkra előzetes bejelentkezés szükséges. A bejelentkezés június 7-én 9 órától lesz lehetséges. Minden regisztrált látogató egy online konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.

A konzultációk ingyenesek, az online fesztiválra való emailes regisztrációval érhető el a bejelentkezési felület. Az online konzultációhoz szükséges kliens oldali technikai feltételek biztosítása a kliens felelőssége!

2020-05-22T11:15:11+02:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü