Biográfiai (életvezetési) konzultáció

Miről szólnak az életünk eseményei? Hogyan tudjuk értelmezni őket, tanulni belőlük, alakulni általuk? A vak véletlen műve, ami velünk történik netán, vagy van mögötte egy sorsrendező elv, ami értünk és velünk dolgozik a fejlődésünkön?

A tapasztalatunk az, hogy van sorsrendező elv, és ez megismerhető. A biográfiai konzultáció és életvezetési tanácsadás lehetőséget kínál arra, hogy megismerjük az életút törvényeit, összefüggéseit, és kiemelt életkorait. Ezekre rátekintve könnyebben megérthetjük életeseményeink egymásutániságát, miértjeit, ez pedig segít, hogy megszülessen bennünk a sorsunk elfogadása és szeretete.

Az életvezetési tanácsadás segít felfedezni életünk egyediségét, kirajzolódhatnak előttünk életünk fő motívumai és ebből fakadó feladatai.

Várunk szeretettel:

Gyetvainé Germann Annamária
kineziológus, biográfiai konzulens

Darai Dóra
kineziológus, családállító

Pogány Zita
kineziológus oktató, biográfiai konzulens


Fontos! Az online konzultációkra előzetes bejelentkezés szükséges. A bejelentkezés június 7-én 9 órától lesz lehetséges. Minden regisztrált látogató egy online konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.

A konzultációk ingyenesek, az online fesztiválra való emailes regisztrációval érhető el a bejelentkezési felület. Az online konzultációhoz szükséges kliens oldali technikai feltételek biztosítása a kliens felelőssége!

2020-06-06T01:19:26+02:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü