Belső Harcos

A Belső Harcos a belső világunknak egy olyan része, amely segíti a helytállást, a problémákkal való szembenézést, a célok melletti elköteleződést és a bátor megküzdést.

A konzultáción lehetőség nyílik áttekinteni, hogy milyen szerepet szánunk az életünkben a kezdeményezésnek és az aktív, megvalósító gesztusoknak. Ha úgy érzed, hogy a világ egy ellenség és sok a konfliktus az életedben, vagy a meddő őrlődésben töltöd a napjaidat, ha a visszahúzódást választottad a kiáradás helyett, akkor várlak szeretettel ezen a Belső Harcos konzultáción!

Csehi István


Fontos! Az online konzultációkra előzetes bejelentkezés szükséges. A bejelentkezés június 7-én 9 órától lesz lehetséges. Minden regisztrált látogató egy online konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.

A konzultációk ingyenesek, az online fesztiválra való emailes regisztrációval érhető el a bejelentkezési felület. Az online konzultációhoz szükséges kliens oldali technikai feltételek biztosítása a kliens felelőssége!

2020-05-26T15:38:29+02:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü