Általános méregtelenítés

A modern életvitel mellett a szervezetünk az évek során egyre több toxikus anyagot halmoz fel, amelyeket az immunrendszer nem tud kiüríteni. Ezek a sejtjeinkben felhalmozott toxikus anyagok elsavasodást és a legkülönbözőbb szervi problémákat okozzák. Gondolhatunk a bőrön megjelenő foltokra, a vörös színű anyajegyekre, a gyakori fejfájásra, az emésztési problémákra, az ekcémára, a különböző allergiafajtákra stb.

Sokszor nem gondoljuk, hogy ezen testi tünetek mögött elsavasodás van, és méregtelenítésekkel nagyon sokat javíthatunk az állapotunkon. A fontosabb méregtelenítendő területek a máj, a vese, a tüdő, az epe és az emésztőrendszer.

A tanácsadás során mindenki számára elérhető, biztonságos és otthon elvégezhető méregtelenítő módszereket javaslunk.


Fontos! Az online konzultációkra előzetes bejelentkezés szükséges. A bejelentkezés június 7-én 9 órától lesz lehetséges. Minden regisztrált látogató egy online konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.

A konzultációk ingyenesek, az online fesztiválra való emailes regisztrációval érhető el a bejelentkezési felület. Az online konzultációhoz szükséges kliens oldali technikai feltételek biztosítása a kliens felelőssége!

2020-05-22T11:16:26+02:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü