Alkoholista szülők gyermekeinek problémái

A szülők alkoholizmusa életre szóló sebeket tud okozni a gyermeknek, amik nem múlnak el maguktól, pusztán attól, hogy felnövünk. Sokan kényes témának élik ezt meg, viszont érdemes ezzel a területtel foglalkozni, merni ezzel szembenézni, hogy hosszú távon lefejtsük magunkról az emiatt szerzett akadályozó tulajdonságainkat.

Az alkoholisták gyermekeiben sok a közös lelki probléma és jellemvonás. Egy-két érdekes téma: szégyen az érzelmek kimutatása miatt, társfüggőség (kodependencia), határhúzási problémák, szégyen a fizikai test területén, alul- és túlértékelés, önbizalom hiánya, bizalmatlanság…

Az ezzel kapcsolatos önismereti munka segít a menekülési útvonalak feltérképezésében, segít leküzdeni a kialakult negatív jellemvonásokat, begyógyítani a sebeket, illetve a minket ért hatásokat előnnyé, pozitív hatásokká átalakítani.


Fontos! Az online konzultációkra előzetes bejelentkezés szükséges. A bejelentkezés június 7-én 9 órától lesz lehetséges. Minden regisztrált látogató egy online konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.

A konzultációk ingyenesek, az online fesztiválra való emailes regisztrációval érhető el a bejelentkezési felület. Az online konzultációhoz szükséges kliens oldali technikai feltételek biztosítása a kliens felelőssége!

2020-05-21T15:58:05+02:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü