A határok jelentősége kapcsolatainkban

A lélek határait sokkal nehezebb felismerni, mint a test határait, mivel láthatatlanok, mégis nagyon valóságosak. A helyes határhúzástól függ az identitásunk, a lelki egészségünk, a cselekvőképességünk és az is, hogy hogyan tudjuk „vezetni” az életünket – menyire leszünk áldozatok vagy agresszorok egy kapcsolatban.

A jó határok nem falak, hanem kapuk, melyeket mi tudunk irányítani. Fontos megtanulnunk érzékelni mind a saját, mind mások határait, és tiszteletben tartani ezeket. Ezáltal kiegyensúlyozottabbá válhatnak kapcsolataink.

Várjuk szeretettel:
Patay-Luptovits Melinda és Bratinané Lazányi Krisztina

A témáról további érdekességeket olvashat cikkünkben: Az egészséges határok jelentősége kapcsolatainkban


Fontos! Az online konzultációkra előzetes bejelentkezés szükséges. A bejelentkezés június 7-én 9 órától lesz lehetséges. Minden regisztrált látogató egy online konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.

A konzultációk ingyenesek, az online fesztiválra való emailes regisztrációval érhető el a bejelentkezési felület. Az online konzultációhoz szükséges kliens oldali technikai feltételek biztosítása a kliens felelőssége!

 

2020-05-26T15:02:59+02:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü