A foganás nehézsége mint életkrízis

A megtermékenyüléssel, foganással kapcsolatos nehézségek elég sok pár életét megkeserítik. A nemzetközi és a hazai felmérések szerint az érintettek aránya napjainkban jóval magasabb, mint évtizedekkel korábban. A párokat rendkívüli módon megterheli ez a probléma, sokan életük legmegrázóbb élményeként élik meg a baba fogantatását megelőző időszakot, különösen akkor, ha ez évekig elhúzódik. Ez a krízis érintheti a női identitás és önkiteljesedés témáját, férfiaknál pedig a saját férfiasságukba vetett bizalmat rendítheti meg. Kételyek merülhetnek fel az önértékelésben, de a barátoktól, ismerősöktől való elidegenedést, elszigetelődést is magával hozhatja. Gyakran merülnek fel párkapcsolati, illetve a szexuális kapcsolatot érintő problémák, mivel a párokban sokszor frusztrációt szül a spontaneitás és az intimitás elvesztése, a kölcsönös vádaskodás, a reményvesztettség, a harag, a kommunikációs zsákutcák pedig távolságot szülnek köztük. Ezek a témák már önmagukban is elég megterhelők, a krízis okozta negatív spirál pedig tovább csökkentheti a sikeres babavállalás esélyét.

A jó hír, hogy ez ellen lehet tenni! A lehúzó spirált meg lehet állítani, ha a párok hisznek abban, hogy a nehézségek feldolgozhatók és tesznek is ezért! Ha sikerül megfelelő módon kezelni a problémát, az nem eltávolítja, hanem még közelebb hozza, szövetségessé teszi a párokat. Ha erőfeszítést teszünk azért, hogy önmagunkat és párkapcsolatunkat ápoljuk, gondozzuk, azzal a gyermekvállalás sikerességéhez is hozzájárulunk.

Az ilyen élethelyzetben választható önismereti és relaxációs, stresszt feldolgozó módszerek sokszínű kínálatából én a kineziológiával igyekszem segíteni a hozzám forduló leendő Anyukákat és Apukákat. Várom szeretettel!
Laukó-Biró Anna


Fontos! Az online konzultációkra előzetes bejelentkezés szükséges. A bejelentkezés június 7-én 9 órától lesz lehetséges. Minden regisztrált látogató egy online konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.

A konzultációk ingyenesek, az online fesztiválra való emailes regisztrációval érhető el a bejelentkezési felület. Az online konzultációhoz szükséges kliens oldali technikai feltételek biztosítása a kliens felelőssége!

2020-05-20T09:58:18+02:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü