JEGYVÁSÁRLÁS
Napfényes Fesztivál logó
Természetgyógyászati konzultációk – Szépségápolás2022-06-07T10:34:02+02:00

Dr. Hauschka sminktanácsadás

Egy nő sminkje akkor igazán jó, ha nem a sminket látjuk, hanem magát a nőt, a Dr. Hauschka sminktermékek használata pedig ezt teszi lehetővé. A smink készítmények az egyediség kiemelését szolgálják, illetve a nő belső szépségének külső megjelenését.

Fejmasszázs

Fejünket rengeteg idegpálya hálózza be, amelyek összeköttetésben vannak a testünk különböző pontjaival, ezért a fejmasszázs az egész szervezetünkre jótékony hatással van.

Hajdiagnosztika, hajgyógyászat

A hajunk nemcsak fejünk éke, hanem hírt ad vitalitásunkról, önmagunkkal való kapcsolatunkról, egészségi állapotunkról. Bármilyen hajjal kapcsolatos tünet üzenetet hordoz, amivel érdemes foglalkoznunk!

Színtanácsadás

Minden nőnek és férfinak van kedvenc színe. Sokszor vonzódunk egy-egy színhez, ami esetleg éppen divatosnak számít, de ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy az a szín jól is áll nekünk. A színtanácsadáson segítek Neked megtalálni azokat a színeket, amelyek a Te természetes külsőddel – szemszín, hajszín, bőrszín – a legjobban harmonizálnak.

Videó a konzultációkról – lejátszás

A természetgyógyászat a testi-lelki problémáink valódi okainak megkeresésében nyújt segítséget. Megoldásukhoz, egészségünk és harmóniánk helyreállításához, megőrzéséhez hatásos, mégis szelíd gyógymódokat kínál. Szakembereink szeretettel várják az érdeklődőket, akik választhatnak az élő és az online részvétel között. 


Fontos! A személyes konzultációkra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges az emeleten vagy a szabadtéri teraszon található jelentkezési pultok valamelyikénél. Az egyes időpontokra a bejelentkezés fokozatosan válik elérhetővé, mindig a jelen pillanattól számított 3 órán belül kezdődő időpontokat lehet lefoglalni. Tehát például reggel 9-kor a 9:00 és 12:00 között kezdődő időpontokat, 11:30-kor a 11:30 és 14:30 között kezdődő időpontokat.
Minden látogató egy konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.
A konzultáción való részvétel a Fesztivál egyszeri belépődíján felül nem jár többletköltséggel.

Go to Top