JEGYVÁSÁRLÁS
Napfényes Fesztivál logó
Természetgyógyászati konzultációk – Önismeret, önfejlesztés, lélekgyógyászat2022-06-07T10:33:45+02:00

A helyes kommunikáció kulcsai

A kommunikációs konzultáció során kulcsokat kaphatunk ahhoz, hogyan találjuk meg a középutat emberi kapcsolatainkban a túlzott önérvényesítés (mások elnyomása) és az önfeladás között.

Az önszeretet művészete

Az önmagunkhoz fűződő kapcsolat minősége alapvetően meghatározza az életminőségünket, döntéseinket, testi-lelki egészségünket, sőt kapcsolatainkat – azt, hogy mennyire érezzük boldognak magunkat.

Biográfiai (életvezetési) konzultáció

Miről szólnak az életünk eseményei? Hogyan tudjuk értelmezni őket, tanulni belőlük, alakulni általuk? A vak véletlen műve, ami velünk történik netán, vagy van mögötte egy sorsrendező elv, ami értünk és velünk dolgozik a fejlődésünkön?

Családállítás

Bert Hellinger felfigyelt arra, hogy a sorsunk nagyon szorosan összefonódott elődeink, őseink sorsával, és gyakran ugyanazok a minták, ellenállások, dinamikai működések köszönnek vissza az életünkben. Akkor is jelen van ez a rejtett hatás, ha valakit a felmenők közül nem ismertünk.

Családi és párkapcsolati konzultáció

Állandó veszekedésektől hangos az otthonod? Úgy érzed, menthetetlenül eltávolodtatok egymástól a pároddal? Kétségbe vagy esve, mert a gyereked érthetetlen testi-lelki tüneteket produkál? Már felnőttél, mégis az az érzésed, hogy nem sikerült leválnod a szüleidről?

Elengedés és elfogadás

A ragaszkodás megköt és fogva tart, míg az elengedés felszabadít, az elfogadás pedig megtermékenyítő bőséget hoz. Mi a valódi elengedés? Mi szükséges az elengedéshez? Ez a konzultáció abban segít, hogy kiszabadulj a múlt fogságából, és megnyílj a jövő új lehetőségeinek!

Gyászfeldolgozás

Gondolnánk-e, hogy egy-egy életelakadásunk – például párkapcsolati nehézségek, válás, céltalanság, depresszió, munkahelyi válság, betegségek stb. – mögött fel nem dolgozott vesztességeink, „meg nem gyászoltság” húzódik?

Kineziológia

A kineziológia egy olyan szelíd és természetes terápia, melynek segítségével a legkülönbözőbb fizikai, energetikai vagy lelki problémák tárhatók fel és gyógyíthatók.

Művészeti munkával segített önismeret

A művészeti munka az alkotás folyamatának átélésével nagyon sokat tud segíteni abban, hogy napvilágra kerüljenek a tudatalattinkból olyan érzések, emlékek, melyek egy adott probléma megoldásában segítségünkre lehetnek.

Tanulási nehézségek oldása kineziológiai gyakorlatokkal

A tanulás természetes folyamat: velünk született képesség a világ és önmagunk megismerésére. A tanulás akkor veszíti el könnyedségét, amikor valamilyen élmény hatására az öröm eltűnik ebből a folyamatból, idővel pedig megjelenhetnek a tanulási nehézségek, a figyelemzavar, a koncentrációzavar és így tovább.

Videó a konzultációkról – lejátszás

A természetgyógyászat a testi-lelki problémáink valódi okainak megkeresésében nyújt segítséget. Megoldásukhoz, egészségünk és harmóniánk helyreállításához, megőrzéséhez hatásos, mégis szelíd gyógymódokat kínál. Szakembereink szeretettel várják az érdeklődőket, akik választhatnak az élő és az online részvétel között. 


Fontos! A személyes konzultációkra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges az emeleten vagy a szabadtéri teraszon található jelentkezési pultok valamelyikénél. Az egyes időpontokra a bejelentkezés fokozatosan válik elérhetővé, mindig a jelen pillanattól számított 3 órán belül kezdődő időpontokat lehet lefoglalni. Tehát például reggel 9-kor a 9:00 és 12:00 között kezdődő időpontokat, 11:30-kor a 11:30 és 14:30 között kezdődő időpontokat.
Minden látogató egy konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.
A konzultáción való részvétel a Fesztivál egyszeri belépődíján felül nem jár többletköltséggel.

Go to Top