JEGYVÁSÁRLÁS
Napfényes Fesztivál logó
Természetgyógyászati konzultációk – Egészség témában2022-05-31T15:15:33+02:00

Antropozófus orvoslás

Az antopozófus gyógyászat egy holisztikus gyógymód, amely egyaránt alkalmazza a modern nyugati orvoslás vívmányait és egy újjáélesztett, teljes emberképen alapuló ősi természetgyógyászat eszközeit.

Bach-virágterápia

Napjainkban egyre népszerűbbé válik a Bach-virágterápia, ami egy virágeszenciákat használó természetes, szelíd gyógymód a legkülönfélébb testi és lelki problémák kezelésére.

Emésztési problémákról egyszerűen

Az orvostudomány jelen állása szerint betegségeink közel 80%-a visszavezethető az emésztőrendszer gyengeségére. Ezen gyengeség ugyanakkor egyszerűen kideríthető és orvosolható is.

Fejmasszázs

Fejünket rengeteg idegpálya hálózza be, amelyek összeköttetésben vannak a testünk különböző pontjaival, ezért a fejmasszázs az egész szervezetünkre jótékony hatással van.

Gerincápolás

Ennek a terápiás módszernek az a célja, hogy újra mozgathatóvá tegye az ízületeket, az izmokat és a szalagokat, és hogy oldja a bennük keletkezett funkcionális blokkokat.

Gyógymasszázs

Ennek a terápiás módszernek az a célja, hogy újra mozgathatóvá tegye az ízületeket, az izmokat és a szalagokat, és hogy oldja a bennük keletkezett funkcionális blokkokat.

Gyógytorna konzultáció

A gyógytorna egy olyan egyénre szabott speciális mozgásforma, amely segíti a már kialakult mozgásszervi problémák gyógyulását, illetve azok megelőzését.

Holisztikus fogászat

A holisztikus fogászat a hagyományos fogászati módszerek és anyagok mellett – olykor azok helyett – szelíd és természetes anyagokat és módszereket is használ.

Homeopatikus orvoslás

A homeopátia holisztikus szemléletű gyógymód, amely nem a betegség gyógyítására koncentrál, hanem a beteg ember testi-lelki-szellemi egyensúlyának helyreállítását helyezi a középpontba.

Immunerősítés egészségeseknek és gyógyulóknak

Manapság sajnos sok tényező van, ami gyengíti szervezetünk védelmi rendszerét. Ha meggyengül az immunrendszer, akkor viszont fokozottan ki vagyunk téve a kórokozók támadásának. Tegyél az immunerősítésért, és ezzel előzd meg a betegséget, gyorsítsd a gyógyulást!

Kranioszakrális kezelés

A szervezet öngyógyító rendszerét támogató kezelés, ami normalizálja az agyi-gerincvelői folyadék áramlását, harmonizálja az idegi funkciókat, javítja a koponyán belüli keringést, lazítja a kötőszövetes lemezeket és relaxálja az izmokat.

Ritmikus masszázs

A ritmikus masszázs jelentősen eltér az ismert masszázsformáktól, ugyanis nem hajt végre nyomó mozdulatot a testen, inkább áramlóan és szívó jelleggel dolgozik. A módszer szerint a szív egy központi kiegyensúlyozó szerepet tölt be az idegi [...]

Tanulási nehézségek és gyógypedagógia (Extra Lesson)

A tanulás természetes folyamat: velünk született képesség a világ és önmagunk megismerésére. A tanulás akkor veszíti el könnyedségét, amikor valamilyen élmény hatására az öröm eltűnik ebből a folyamatból, idővel pedig megjelenhetnek a tanulási nehézségek, a figyelemzavar, a koncentrációzavar és így tovább.

Videó a konzultációkról – lejátszás

A természetgyógyászat a testi-lelki problémáink valódi okainak megkeresésében nyújt segítséget. Megoldásukhoz, egészségünk és harmóniánk helyreállításához, megőrzéséhez hatásos, mégis szelíd gyógymódokat kínál. Szakembereink szeretettel várják az érdeklődőket, akik választhatnak az élő és az online részvétel között. 


Fontos! A személyes konzultációkra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges az emeleten vagy a szabadtéri teraszon található jelentkezési pultok valamelyikénél. Az egyes időpontokra a bejelentkezés fokozatosan válik elérhetővé, mindig a jelen pillanattól számított 3 órán belül kezdődő időpontokat lehet lefoglalni. Tehát például reggel 9-kor a 9:00 és 12:00 között kezdődő időpontokat, 11:30-kor a 11:30 és 14:30 között kezdődő időpontokat.
Minden látogató egy konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.
A konzultáción való részvétel a Fesztivál egyszeri belépődíján felül nem jár többletköltséggel.

Go to Top