JEGYVÁSÁRLÁS
Napfényes Fesztivál logó
Természetgyógyászati konzultációk – Orvosi és természetgyógyászati állapotfelmérés2022-06-07T10:33:54+02:00

Allergia tanácsadás

A különféle allergiás tünetek mára népbetegséggé váltak. Egyes adatok szerint az iparilag fejlett országokban minden harmadik ember küzd időszakosan vagy állandóan allergiás tünetekkel. Hogyan kezelhetjük természetgyógyászati módszerekkel allergiás problémáinkat?

Hajdiagnosztika, hajgyógyászat

A hajunk nemcsak fejünk éke, hanem hírt ad vitalitásunkról, önmagunkkal való kapcsolatunkról, egészségi állapotunkról. Bármilyen hajjal kapcsolatos tünet üzenetet hordoz, amivel érdemes foglalkoznunk!

Hőkamerás állapotfelmérés orvosi konzultációval egybekötve

A hőkamerás állapotfelmérés magyar és nemzetközi szinten is ismert és elismert diagnosztikus módszer, különösen alkalmas például rejtett gyulladások, allergiák, emésztési és anyagcsere-zavarok, reflux, rejtőzködő gócok, egyes daganattípusok, illetve a stressz hatásainak beavatkozás nélküli feltérképezésére. Segítségével általában sokkal hamarabb felfedezhetőek ezek a rendellenességek, mint más módszerekkel!

Íriszdiagnosztika

Az íriszdiagnosztika a vizuáldiagnosztika gyöngyszeme, amely főleg a szivárványhártya vizsgálatával foglalkozik. Minden, ami történik a szervezetben, megjelenik a szemben is!

Nehézfém- és allergia-állapotfelmérés

A nehézfém-kivezetés az immunerősítés és a méregtelenítés egyik eszköze. Segítségével megtanuljuk, hogy stressz esetén hogyan indítsa be a szervezet saját védekezőrendszerét.

Orvosi konzultáció

Konzultációs lehetőség holisztikus szemléletű orvossal, aki a természetes gyógymódokat helyezi előtérbe a terápia összeállításánál, emellett életmóddal kapcsolatos tanácsokat is ad a mélyreható változás, az okok kezelésén alapuló gyógyulás érdekében.

Videó a konzultációkról – lejátszás

A természetgyógyászat a testi-lelki problémáink valódi okainak megkeresésében nyújt segítséget. Megoldásukhoz, egészségünk és harmóniánk helyreállításához, megőrzéséhez hatásos, mégis szelíd gyógymódokat kínál. Szakembereink szeretettel várják az érdeklődőket, akik választhatnak az élő és az online részvétel között. 


Fontos! A személyes konzultációkra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges az emeleten vagy a szabadtéri teraszon található jelentkezési pultok valamelyikénél. Az egyes időpontokra a bejelentkezés fokozatosan válik elérhetővé, mindig a jelen pillanattól számított 3 órán belül kezdődő időpontokat lehet lefoglalni. Tehát például reggel 9-kor a 9:00 és 12:00 között kezdődő időpontokat, 11:30-kor a 11:30 és 14:30 között kezdődő időpontokat.
Minden látogató egy konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.
A konzultáción való részvétel a Fesztivál egyszeri belépődíján felül nem jár többletköltséggel.

Go to Top