Grandpierre Atilla

Grandpierre Atilla

fizikus, csillagász, kutató,
író, költő, énekes

Egyetemi doktor, a fizikai tudományok (csillagászat) kandidátusa, az MTA köztestületének tagja, emellett énekes, zenész, író és költő. Legfőképp pedig talán egy kutató lélek, akinek központi gondolata, üzenete és élménye: a Világegyetem él, s az ember kiteljesedésre és boldogságra született!

A tudós művész saját szavaival:

„…Rájöttem, az Élő Világegyetemnek az a terve az emberiséggel, hogy egyre jobban kiteljesedő, egyre magasabb boldogságot érjen el. Ha csatlakozunk ehhez a kozmikus tervhez, és életvitelünkben teret biztosítunk a célravezető, rendszeres, alapos ember-felemelő tevékenységnek, egyéni és közösségi téren egyaránt, akkor az emberiség megtisztul, csatlakozhat a kozmikus érzésvilághoz. S ha így van, akkor életemmel az emberiség boldog jövőjének korai előhírnöke vagyok.”

„Arra születtünk, hogy önállóságunkat egymás javára fordítsuk, sejtjeink, szervezetünk, családunk, közösségeink, hazánk, az élővilág, az Élő Világegyetem javára és üdvére. Arra születtünk, hogy az élet felemelő törvényeit a földi világban érvényre juttassuk.”

„Nincs olyan földi hatalmasság, amelyik megtilthatná, hogy belső világunkban emberként érezzünk és gondolkodjunk. Ha élünk a bennünk élő felemelő erővel, és felemeljük életünket, az Élő Világegyetemben egy olyan csodálatos fény ragyog fel, amely nélkülünk nem világítana. És rájöttem, minden sejtünk, minden porcikánk minden pillanatban ezt akarja: a legnagyobb, legmaradandóbb, legfelemelőbb, legátfogóbb boldogságot.”

Idei válogatásunkban szereplő, 2019-es előadásának címe:
„Lélek és Világegyetem: kapcsolatunk az élő Mindenséggel”

Forrás és további információk: www.grandpierre.hu/site/

 

2020-05-12T15:42:15+02:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü