Paksi Zoltán

asztrozófus, író, előadó


Időpont: 18:00, Nagyszínpad

Előadás megtekintése

Naprendszer az emberben, ember a Naprendszerben
Nagyszínpad, 18:00

Ajánló

„Az ősi szent iratokban, világmagyarázó tanításokban népektől függetlenül közös az a tétel, miszerint az ember egy magasabb erő (pl. Isten) által teremtődött. A mi kultúrkörünkben az is kijelentésre került, hogy a Teremtő a saját képére formálta az embert, vagyis mindannyian isteni teremtő energiák birtokosai vagyunk. A mágikus gyakorlatok nagy hangsúlyt helyeznek ezen energiák tudatosítására és egyre magasabb szintű működtetésére is. A csillagbölcselet szerint a teremtő erőket a Nap, a Hold és a Naprendszer bolygói jelenítik meg.
A bolygók mindegyike más és más tulajdonságot, késztetést, sőt bölcsességet szimbolizál. Mindegyik planéta kihagyhatatlan, energiáik által működnek a rendszerek mind, mikro- mind makrokozmikus szinteken.
Az előadás bemutatja ezt a csodálatos rendszert úgy, hogy annak megismerésével tudatosabbá válhatunk önmagunk működésére, de olyan „praktika” is átadásra kerül, amelynek használatával a bennünk lévő bolygó erőket tudjuk egyszerűen, de mégis hatékonyan egyre magasabb szinten működtetni, ezzel javítva, növelve az életünk minőségét.
Mindenkit szeretettel várok!
Csillagfényáldással: Paksi Zoltán”

Az előadóról

„Az astro előtag jelentése: csillag. A „zófia”, sophia szó jelentése bölcsesség. Az asztrozófia szó csillagbölcseletet jelent. A megértés, az őselvek külső-belső felfedezésének az útja. (…) Az asztrozófia inkább a „belső”, míg az asztrológia inkább a „külső” megjelenése a mágikus csillagismeretnek. Természetesen a kettő együtt alkot teljességet!”

„A TUDÁS a csillagok fényével lett az égre írva. A csillagok, a csillagképek, az égi utak és a planéták hordozzák az időtlen bölcsességet.”

Saját bevallása szerint élete egyik meghatározó feladata a gyógyítás és a csillagok ősi titkainak átadása. 2001-ben jelent meg az ősi asztrozófiai bölcseletről írott könyve, az „Égi utak csillagüzenetei”. A magyar asztrológiai-asztrozófiai élet egyik kiemelkedő, mondhatni megkerülhetetlen alakja.

Idézetek forrása és további információk: csillagmeditacio.hu