14:30 – Workshopterem 3

Az odontozófia egy olyan korszerű, fogszabályozó hatású állcsont-ortopédiai kezelés, amely ragasztott fogszabályozó készülék nélkül, egy kivehető kaucsuk sín (aktivátor) felhasználásával segíti a fogazat alakulását. A sín használata a szervezet öngyógyító folyamatait aktivizálja. Fogorvosként és dentoalveolaris sebészként óriási lehetőséget látok ebben a módszerben, de még inkább az emberekben, hiszen megtapasztaltam, hogy a szervezetünk milyen mértékben törekszik a gyógyulásra.
A fogazatunk mély sorsbéli mintázatokat tükröz, ezért valódi és tartós változást csakis a tudatos, belülről fakadó megismerés és megértés hozhat. A pszichoszomatikai háttér tudatosítása minden egészségünket érintő kérdésben fontos, a fogaink esetében is így van ez. Az odontozófia foglalkozik ezekkel a fogaink által hordozott mélyebb üzenetekkel.
Minden ember harapása egyedi és különleges, akárcsak a lelki beállítódásunk. Ahogy a fogaink beállnak az őket illető helyre, rendeződnek az életünkben azok az életterületek is, amelyekkel fogaink kapcsolatban állnak. A kezelés folyamata egy különleges, egyedi utazás, önmagunk felfedezése, melynek során a világra is másként tekintünk. Nyílik a mosolyunk, nyílik a lelkünk.
A workshopon az érdeklődők betekinthetnek az odontozófia alapjaiba, és a fogazati eltérések hátterében lévő lelki mintázatok megismerésére is lehetőségük nyílik.

Szeretettel várlak!
Horváthné dr. Budai Éva


Fontos! 
A workshopokra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges az emeleten vagy a szabadtéri teraszon található jelentkezési pultok valamelyikénél. Az egyes időpontokra a bejelentkezés fokozatosan válik elérhetővé, mindig a jelen pillanattól számított 3 órán belül kezdődő időpontokat lehet lefoglalni. Tehát például reggel 9-kor a 9:00 és 12:00 között kezdődő időpontokat, 11:30-kor a 11:30 és 14:30 között kezdődő időpontokat.
Minden látogató egy workshopon vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.
A workshopokon való részvétel  a Fesztivál egyszeri belépődíján felül nem jár többletköltséggel.