12:00 – Workshopterem 2

  • Mennyire könnyen ébredsz reggelente? Hogyan aktivizálod magad, hogy elvégezd a feladataidat?
  • Vannak céljaid? Mennyire tudod megvalósítani őket?
  • Hogyan gyakorlod az egészségesen önérvényesítést? Mennyire vállalod a véleményedet?

A fenti kérdések szorosan összefüggnek az akaratvilágunkkal. Lelkünk három birodalma a gondolat-, az érzelem- és az akaratvilág. Ahhoz, hogy helyt tudjunk állni a mindennapokban, mindhárom lélekrészt ápolni, éltetni kell. A jó mesék gyógyító képeikkel és a bennük rejlő bölcsességgel táplálják lelkünket és elvezetnek egy tiszta vizű kúthoz, a magasabb Énünkhöz, amelyből bármikor meríthetünk.

Az idei év marsikus jellegének megfelelően ezen a workshopon kifejezetten az akaratvilágra összpontosítunk. A Mars megajándékoz minket a tüzes lelkesedésével, amely lendületbe hozza akaratvilágunkat és segít megvalósítani jól kitűzött céljainkat, megvívni külső és belső csatáinkat, legyőzni a belső sárkányainkat.

A mesék különleges segítséget nyújtanak számunkra az erőgyűjtéshez, a nekiinduláshoz és a céljaink eléréséhez. Az igazi mesehősök is útra kelnek, hogy szerencsét próbáljanak, párt találjanak, mesterséget tanuljanak. Nem járhatnak szerencsével, ha el sem indulnak, ha a félelmeiket meg sem próbálják legyőzni, ha a kényelmes langyosban maradnak. A jó mesék mozgósítják a bennünk rejlő erőtartalékokat, segítenek megnyitni a zsilipeket, hogy beinduljon életünk áramlása. A meseterápiás folyamat során kiválasztjuk a személyre és helyzetre szabott legjobb meséket, és azok megerősítő, gyógyító képeivel dolgozunk. Hogyan lehetséges mindez? Kiderül hamarosan a workshopon!

Szeretettel várlak!

Lóránt-Lakatos Beáta


Fontos! 
A workshopokra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges az emeleten vagy a szabadtéri teraszon található jelentkezési pultok valamelyikénél. Az egyes időpontokra a bejelentkezés fokozatosan válik elérhetővé, mindig a jelen pillanattól számított 3 órán belül kezdődő időpontokat lehet lefoglalni. Tehát például reggel 9-kor a 9:00 és 12:00 között kezdődő időpontokat, 11:30-kor a 11:30 és 14:30 között kezdődő időpontokat.
Minden látogató egy workshopon vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.
A workshopokon való részvétel  a Fesztivál egyszeri belépődíján felül nem jár többletköltséggel.