13:30 – Workshopterem 1

A Napfényes Gyógyközpont legújabb kiadványa a Fesztiválra jelenik meg! A Napfényes egészségkalauz című sorozat legújabb, 5. kötetének címe: 
Rosszindulatú daganatos betegségek megelőzése és szelíd gyógymódjai

A kiadványhoz kapcsolódóan a Napfényes Gyógyközpont szakemberei kerekasztal-beszélgetésre várják az érintetteket és az érdeklődőket. 

Fontosnak tartjuk, hogy minél szélesebb körű ismereteket adjunk át a rosszindulatú daganatos betegségekkel kapcsolatban, mivel azt tapasztaljuk, hogy a kellő mennyiségű és minőségű tudás segíthet a rákhoz való helyesebb hozzáállásban, ez pedig növeli a gyógyulás esélyét. A kerekasztal-beszélgetésen orvosok, természetgyógyászok és önismereti szakemberek segítségével tárul fel a rosszindulatú daganatos betegségek megelőzésének és gyógyításának testi-lelki megközelítése. A résztvevőknek lehetőségük lesz kérdéseket feltenni a téma kapcsán.

Szeretettel várunk!

dr. Babics Júlia belgyógyász, antropozófus orvos, böjttanácsadó
dr. Jakab Tibor belgyógyász, antropozófus orvos
Nagyné Szili Zsuzsanna – kineziológus


Fontos! 
A workshopokra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges az emeleten vagy a szabadtéri teraszon található jelentkezési pultok valamelyikénél. Az egyes időpontokra a bejelentkezés fokozatosan válik elérhetővé, mindig a jelen pillanattól számított 3 órán belül kezdődő időpontokat lehet lefoglalni. Tehát például reggel 9-kor a 9:00 és 12:00 között kezdődő időpontokat, 11:30-kor a 11:30 és 14:30 között kezdődő időpontokat.
Minden látogató egy workshopon vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.
A workshopokon való részvétel  a Fesztivál egyszeri belépődíján felül nem jár többletköltséggel.