Szervezetünk legfontosabb védőbástyája az immunrendszer. Ez a bonyolult és rendkívül összetett rendszer vállal felelősséget a szervezetünkbe kerülő baktériumok és vírusok elleni küzdelemért, és a megfelelő védelem kialakításáért. Ahhoz, hogy ez akadálymentesen működjön, sok mechanizmusnak kell együttműködnie. Az immunrendszer bármely részén bekövetkező negatív változás betegséget okozhat.

Manapság sajnos sok tényező van, amely gyengíti ezt a védelmi bástyát. A mozgásszegény életmód, az egészségtelen táplálkozás és még sorolhatnánk, mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy szervezetünk ki legyen téve a vírusok és a baktériumok kártékony támadásának.

Az immunrendszer erősítése által kezünkbe viszont kezünkbe vehetjük egészségünket, a megelőzéssel felelősséget vállalunk saját szervezetünk 100%-os működéséért. Sok lehetőségünk van tenni saját magunkért, és testünk mindig meghálálja ezt!

Gyere el a személyes konzultációra, ahol tippeket és megoldásokat kapsz ahhoz, hogy egy teljes értékű, energikus életet élj!


Fontos! A személyes konzultációkra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges az emeleten vagy a szabadtéri teraszon található jelentkezési pultok valamelyikénél. Az egyes időpontokra a bejelentkezés fokozatosan válik elérhetővé, mindig a jelen pillanattól számított 3 órán belül kezdődő időpontokat lehet lefoglalni. Tehát például reggel 9-kor a 9:00 és 12:00 között kezdődő időpontokat, 11:30-kor a 11:30 és 14:30 között kezdődő időpontokat.
Minden látogató egy konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.
A konzultáción való részvétel a Fesztivál egyszeri belépődíján felül nem jár többletköltséggel.