A hőkamerás állapotfelmérés magyar és nemzetközi szinten is ismert és elismert diagnosztikus módszer, a világ több pontján sikeresen alkalmazzák. Különösen alkalmas többek között rejtett gyulladások, allergiák, emésztési és anyagcsere-zavarok, reflux, rejtőzködő gócok (arcüregi, fogászati, nőgyógyászati stb.), egyes daganattípusok, illetve a stressz hatásainak beavatkozás nélküli feltérképezésére. A hőkamerás vizsgálatnak köszönhetően általában sokkal hamarabb felfedezhetőek ezek a rendellenességek, mint más módszerekkel!

Maga a készülék, hasonlóan egy fényképezőgéphez, nem érintkezik a testtel, nem sugároz ki magából semmit, így az állapotfelmérés során semmilyen káros hatás nem éri az embert. Nemre és korra való tekintet nélkül mindenkinél alkalmazható ez a vizsgálat!

        


Fontos! A személyes konzultációkra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges az emeleten vagy a szabadtéri teraszon található jelentkezési pultok valamelyikénél. Az egyes időpontokra a bejelentkezés fokozatosan válik elérhetővé, mindig a jelen pillanattól számított 3 órán belül kezdődő időpontokat lehet lefoglalni. Tehát például reggel 9-kor a 9:00 és 12:00 között kezdődő időpontokat, 11:30-kor a 11:30 és 14:30 között kezdődő időpontokat.
Minden látogató egy konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.
A konzultáción való részvétel a Fesztivál egyszeri belépődíján felül nem jár többletköltséggel.