10:00 – Workshopterem 2

Különleges, bemutatóval egybekötött workshopra invitálunk most, ahol nem csak megismerheted, de ki is próbálhatod a Napfényes Gyógyközpont új diagnosztikus módszerét, a hőkamerás állapotfelmérést! 

10:00 – Workshopterem 2

Különleges, bemutatóval egybekötött workshopra invitálunk, ahol nem csak megismerheted, de ki is próbálhatod a Napfényes Gyógyközpont új diagnosztikus módszerét, a hőkamerás állapotfelmérést!

A hőkamera a testünk felületén észlelhető hőmérsékleteket méri, és ehhez rendel hozzá színeket. Minden testrészünk saját, rá jellemző hőmérséklettel rendelkezik, és ha ehhez képest valamilyen eltérést tapasztalunk – akár pozitív, akár negatív irányban – az kóros folyamatokra, elváltozásokra utalhat. Számos betegség, például a térdízületi kopások, a fogászati gócok vagy a szénhidrát-anyagcserezavar meglepően korán és pontosan mutatható ki ezzel a módszerrel, ami lehetőséget ad arra, hogy időben visszafordítsuk a betegséghez vezető folyamatokat.

A vizsgálat alatt semmilyen káros hatás nem ér minket, és nem okoz semmilyen fájdalmat vagy kellemetlen érzést sem! Előnyös tulajdonságai miatt bármely életkorban alkalmazható!  Mindenképp érdemes megismerni és élni a módszer nyújtotta lehetőséggel!

Vállalkozó kedvű nézők akár a workshopon is kipróbálhatják az arcuk vagy a térdeik hőkamerás vizsgálatát! (A Napfényes Gyógyközpont a fesztiválon ingyenes egyéni konzultációs lehetőségeket is biztosít, itt is be lehet jelentkezni hőkamerás állapotfelmérésre.)

Szeretettel várok minden érdeklődőt!  

dr. Hargitai Réka – homeopátiás és antropozófus családorvos, életmód-tanácsadó


Fontos! 
A workshopokra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges az emeleten vagy a szabadtéri teraszon található jelentkezési pultok valamelyikénél. Az egyes időpontokra a bejelentkezés fokozatosan válik elérhetővé, mindig a jelen pillanattól számított 3 órán belül kezdődő időpontokat lehet lefoglalni. Tehát például reggel 9-kor a 9:00 és 12:00 között kezdődő időpontokat, 11:30-kor a 11:30 és 14:30 között kezdődő időpontokat.
Minden látogató egy workshopon vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.
A workshopokon való részvétel  a Fesztivál egyszeri belépődíján felül nem jár többletköltséggel.