16:00 – Workshopterem 2

Hajunk nemcsak a szépséget hivatott hirdetni a világban, hanem hírt ad a vitalitásunkról, önmagunkkal való kapcsolatunkról, egészségi állapotunkról és az életünkhöz való hozzáállásunkról is.

Vajon mi az oka annak, ha  egy hajápolási termék nem szünteti meg a hajhullást, zsírosodást vagy korpásodást? A külső kezelések és a hajápolás mellett nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a hajunk egészsége nemcsak a külső hatásoktól, de szervezetünk általános állapotától és a lelkiállapotunktól is függ! Ha valamilyen trauma ér minket, ha nehéz élethelyzetben vagyunk, vagy ha a szervezetünket jobban megterhelő betegségen estünk át, rövid időn belül a hajunkon is észleljük a változást: elveszíti tartását, fényét, zsírosodni vagy akár hullani kezd. Manapság rengeteg ápolószer, hajtonik, hajhullás elleni szer kapható, de az igazi belső okok feltérképezése nélkül ezek használata csak ideiglenes javulást hozhat.

A fejbőr és a haj állapota jelzi, hogy melyik szervünk gyengélkedik, iszunk-e elegendő folyadékot, megfelelő-e a keringésünk, mindezeken túl pedig a lelkiállapotunkról is sok mindent elárul. Egy-egy betegséghajlamot is képes előre jelezni, így lehetőséget ad a megelőzésre.

A workshopon ízelítőt kaphatsz abból, hogyan juthatunk közelebb a hajunk állapotán keresztül testünk üzeneteinek megfejtéséhez! Interaktív módon átbeszéljük a leggyakoribb hajproblémákat, azok lehetséges okait és kezelési módjait.

 Szeretettel várlak a workshopon!
Csehi-Pogány Frida – hajgyógyász


Fontos! 
A workshopokra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges az emeleten vagy a szabadtéri teraszon található jelentkezési pultok valamelyikénél. Az egyes időpontokra a bejelentkezés fokozatosan válik elérhetővé, mindig a jelen pillanattól számított 3 órán belül kezdődő időpontokat lehet lefoglalni. Tehát például reggel 9-kor a 9:00 és 12:00 között kezdődő időpontokat, 11:30-kor a 11:30 és 14:30 között kezdődő időpontokat.
Minden látogató egy workshopon vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.
A workshopokon való részvétel  a Fesztivál egyszeri belépődíján felül nem jár többletköltséggel.