Hajnóczy Soma

világbajnok bűvész

Időpont: 14:30 – Nagyszínpad

Hajnóczy Soma az első magyar, egyben az egyik legfiatalabb bűvész, aki valaha elnyerte a világbajnoki címet.

Ötvözi a bűvészetet a stand-up comedy műfajával, amelynek köszönhetően a fellépései nem csak a képzeletre hatnak, hanem a nevetőizmokra is.

Igen sokoldalú egyéniség, aki amellett, hogy Magyarország egyik legismertebb és legkeresettebb bűvésze, aktívan zenél, illetve mobiltelefonokra bűvészapplikációkat fejleszt. A modern technológiát beépíti a trükkjeibe és a régi mutatványokat újragondolja, ahogy ez látható is volt világbajnoki műsorszámában, ahol mobiltelefonokkal bűvészkedett elsőként a szakmájában.

Saját hitvallása szerint: „Valaminek a lehetetlenné nyilvánítása nem más, mint az önmagunkba vetett hit hiánya.”

„Modern bűvészet a legmagasabb színvonalon. Soma a színpadi szórakoztatást új szintre emelte. A bűvészet történetének egyik legfiatalabb világbajnoka, az illúzió és humor műfajait ötvözve, egyedi stílust alakított ki, amely az egész világon híressé tette. Műsorait a dinamizmus és eredetiség mellett az elegánsan lezser megjelenés és a könnyed profizmus jellemzi.” – írta róla a Népszabadság.

Soma műsorainak fő célja, hogy olyan élményben részesítse a nézőt, amilyenben addig soha nem volt része. Ahogy Soma mondja: semmi sem lehetetlen!

Forrás és további információ: somashow.hu, wikipedia.hu