16:00 – Pódiumszínpad

A járvány intenzitása jelenleg csökkenő tendenciát mutat. Emelkedik viszont azoknak a száma, akik hosszabb-rövidebb idővel a fertőzöttség után sajátos testi-lelki tünetekről számolnak be. Ráadásul ezek a tünetek akár tartósan is képesek az életminőség romlását okozni.
A hosszasan megmaradó panaszokat COVID-19 utáni szindrómának vagy „Post COVID szindrómának” nevezik. Általában akkor beszélünk erről, ha bizonyos tünetek a vírus diagnosztizálása után több mint 6 héttel is fennállnak. A heveny szakasz után megmaradó számos tünet közül a legmarkánsabb a krónikus fáradtság, amely a pihenéssel sem javul; de ide sorolhatók az ízületi és mellkasi fájdalmak, a köhögés, nehéz légzés, fejfájás, szédülés, szaglás- vagy ízlelőképesség-vesztés, memóriazavar, vagy akár a depresszió és szorongás is.
Számos kérdés fut be hozzánk ezzel kapcsolatban, és azt látjuk, hogy a holisztikus gyógyászat lehetőségei sokakat érdekelnek.
A beszélgetésen az akadémiai orvoslás és a holisztikus gyógyászat javaslatait tekintjük át, a résztvevők kérdéseit is figyelembe véve: a Napfényes Gyógyközpont két orvosa és két természetgyógyásza osztja meg több évtizedes tapasztalataira alapozva a tudását a témáról.

Ha szeretnél többet megtudni a tünetek holisztikus gyógyítási lehetőségeiről, akkor szeretettel várunk a Napfényes Fesztiválon a Gyógyulás természetesen – a poszt-COVID-tünetek holisztikus gyógymódjai című kerekasztal-beszélgetésen.

Résztvevők:

Dr. Jakab Tibor – belgyógyász, antropozófus orvos,
Dr. Hargitai Réka – háziorvos, homeopátiás orvos, antropozófus orvos, életmód tanácsadó;
Nagyné Szili Zsuzsanna – biológus-természetgyógyász,
Dr. Várhelyi Gábor – életmód tanácsadó terapeuta.


Fontos! A workshopokra a helyszínen a rendezvény napján előzetes bejelentkezés szükséges!
A délelőtti időpontokra 9 órától, a délutáni időpontokra pedig 13 órától lehet jelentkezni!
Minden látogató egy workshopon vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.
A workshopokon való részvétel  a Fesztivál egyszeri belépődíján felül nem jár többletköltséggel.