Gerincünk megfelelő állapota jelentős szerepet tölt be testi-lelki egészségünk szempontjából. Tulajdonképpen szinte minden egészségügyi és lelki probléma kapcsán érdemes lenne megvizsgálni gerincünket is, melynek egészségét számos tényező befolyásolja. Álljon itt ebből néhány: tartásunk, mozgásunk, munkánk, ruházkodásunk, hétköznapi ritmusaink, aktivitásunk és pihenésünk egyensúlya, táplálkozásunk, belső szerveink állapota, környezeti hatások, stresszre adott reakcióink, félelmeink, vagy akár az, hogy mennyire tudunk őszinték, becsületesek, szilárd jelleműek („gerincesek”) lenni. Ezek a tényezők mind közrejátszhatnak abban, hogy fájdalmak, mozgáskorlátozottságok, merevségek, ferdülések vagy akár ízületi elmozdulások jöjjenek létre gerincünkben, annak állapota ugyanakkor visszahat szerveinkre és természetesen közérzetünkre. Hátproblémáink fakadhatnak egyik vagy másik tényezőből is, ezért az első lépés, hogy feltérképezzük ezek összefüggéseit.

A konzultáció segítségedre lehet gerincproblémád testi-lelki hátterének meghatározásában és abban, hogy milyen irányban indulj el a gyógyulás útján.

A kezelés célja, hogy újra mozgathatóvá tegye a bemerevedett ízületeket, izmokat és szalagokat, és hogy oldja a bennük keletkezett funkcionális blokkokat.

A terapeuta speciális masszázs-, nyújtás- és kimozgatási technikákkal mozgathatóvá teszi a problémás, fájó testrészeket, aminek hatására zavartalanabbul működnek a gerincből kilépő idegek is, és csökkennek a páciens fájdalmai. Tanácsokat ad emellett otthon végezhető gyakorlatokra, amelyek segítenek hosszabb távon orvosolni a problémákat.

Várlak szeretettel:
Jáki Zoltán
gyógymasszőr


Fontos! A személyes konzultációkra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges az emeleten vagy a szabadtéri teraszon található jelentkezési pultok valamelyikénél. Az egyes időpontokra a bejelentkezés fokozatosan válik elérhetővé, mindig a jelen pillanattól számított 3 órán belül kezdődő időpontokat lehet lefoglalni. Tehát például reggel 9-kor a 9:00 és 12:00 között kezdődő időpontokat, 11:30-kor a 11:30 és 14:30 között kezdődő időpontokat.
Minden látogató egy konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.
A konzultáción való részvétel a Fesztivál egyszeri belépődíján felül nem jár többletköltséggel.