A táplálkozás során magunkba fogadjuk a külvilágot, azt, amivel belsőleg még nem rendelkeztünk. Az így a kívülről felvett anyagok és erők befogadása, átalakítása, beépítése és persze a feleslegtől való megszabadulás történik.

Ha az emésztés nem megfelelően működik, akkor a hiányos lebontás révén a bélben méreganyagok (toxinok) keletkeznek, amelyek irritálják a bélfalat, helyileg alacsony intenzitású gyulladást idéznek elő és így az egész szervezetre fokozott terhet rónak. Ilyenkor a szervezet kevésbé képes az ételeket megemészteni, a bélnyálkahártya átjárhatóvá válik különféle anyagok számára, fellép a savasodás. amelynek következményeként számos betegségen túl az elhízás lesz a következménye Természetesen a súlyproblémákat kialakító tényezők között az elsavasodáson, azaz az emésztés normál folyamatának megváltozásán túl hormonális, lelki, mentális tényezők is szerepet játszanak. Az emésztés, az anyagcsere rendbetétele alapvető fontosságú, nem csak az elhízás, de a betegségek gyógyítása területén is.

A konzultáció során megbeszéljük a táplálkozással kapcsolatos alapelveket, majd megvizsgáljuk, hogyan sérülnek ezek az alapelvek a mindennapjainkban, illetve milyen egyszerű, ám mégis rendkívül hatékony változtatásokat eszközölhetünk az étkezésünkkel kapcsolatban.

Várom szeretettel:
dr. Várhelyi Gábor


Fontos! A személyes konzultációkra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges az emeleten vagy a szabadtéri teraszon található jelentkezési pultok valamelyikénél. Az egyes időpontokra a bejelentkezés fokozatosan válik elérhetővé, mindig a jelen pillanattól számított 3 órán belül kezdődő időpontokat lehet lefoglalni. Tehát például reggel 9-kor a 9:00 és 12:00 között kezdődő időpontokat, 11:30-kor a 11:30 és 14:30 között kezdődő időpontokat.
Minden látogató egy konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.
A konzultáción való részvétel a Fesztivál egyszeri belépődíján felül nem jár többletköltséggel.