Mi a valódi elengedés? Biztosan nem az, hogy engedünk a külvilág nyomásának, és frusztráció, stressz közepette lehasítjuk magunkat arról a dologról vagy személyről, ami valójában már nem szolgálja a fejlődésünket. Viszont minél hosszabbra húzzuk az elengedési folyamatot, annál jobban akadályozzuk magunkat abban, hogy éljük a sorsunkat. A ragaszkodás megköt és fogva tart, míg az elengedés felszabadít, az elfogadás pedig megtermékenyítő bőséget hoz.

Mi szükséges az elengedéshez? Idő, döntés és nyitottság arra, hogy valami új, valami teljesen más érkezzen az életünkbe.
Hogyan zajlik a szép elengedés, és hogyan tudunk felkészülni az új érkezésére?
Gyere el a konzultációra, és tudd meg te is, mi az elengedés és az elfogadás kulcsa!


Fontos! A személyes konzultációkra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges az emeleten vagy a szabadtéri teraszon található jelentkezési pultok valamelyikénél. Az egyes időpontokra a bejelentkezés fokozatosan válik elérhetővé, mindig a jelen pillanattól számított 3 órán belül kezdődő időpontokat lehet lefoglalni. Tehát például reggel 9-kor a 9:00 és 12:00 között kezdődő időpontokat, 11:30-kor a 11:30 és 14:30 között kezdődő időpontokat.
Minden látogató egy konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.
A konzultáción való részvétel a Fesztivál egyszeri belépődíján felül nem jár többletköltséggel.