Technikai feltételek az online konzultációkhoz

Szoftver

Az online konzultációk a jitsi videókonferencia-rendszer felületén kerülnek megvalósítása.

Számítógépről

Asztali számítógépen csak egy böngészőre van szükség, illetve a számítógéphez csatlakoztatott mikrofonos fejhallgatóra (vagy mikrofonra és fejhallgatóra / hangszóróra), illetve webkamerára. A böngészőben engedélyt kell adni a kamera és mikrofon használatára, amikor ez a kérdés a felület elindításakor megjelenik.

A legtöbb laptopon már beépített kamera és mikrofon van, így csak a böngészőre van szükség és a böngésző által kért engedélyek (hozzáférés a kamerához és a mikrofonhoz) megadására. Régebbi laptopokon külső mikrofon és webkamera csatlakoztatása lehet szükséges.

Telefonról

Okostelefon és tablet használata esetén érdemes letölteni a jisti alkalmazást innen: https://jitsi.org/#download
A kamera és a mikrofon használatát az alkalmazásnak engedélyezni kell. Érdemes headsettel használni a mobilt, hogy ne kelljen konzultáció közben a kezünkben tartani az eszközt.

Időpontfoglalás

Sikeres időpontfoglalás esetén a rendszerünk emailben küldi ki a konzultációhoz tartozó jitsi “szoba” linkjét.
Semmi mást nem kell tenned (az eszközök előzetes beüzemelése után), mint az időpont előtt pár perccel belépni a kapott linkre!
Kezdés előtt pár perccel, még a konzulens bejelentkezése előtt lehetséges, hogy egyik recepciós kollégánk is ellenőrzi Önnel a kapcsolatot.

Jó konzultációt kívánunk mindenkinek!

Probléma esetén

Az online konzultációkhoz szükséges kliens oldali feltételek biztosítása a kliens felelőssége!
Ha a megadott kezdési időpontban a kapcsolat felvétele sikertelen, kollégáink telefonon fogják keresni Önt, amennyiben ehhez megadja a számát.
A kapcsolat létrehozásáért mi mindent megteszünk, de ha a kliens hibájából vagy egyéb technikai körülmény miatt (pl. internetkimaradás) ez mégis meghiúsul, az elmaradt konzultációért a kliensnek semmilyen kártérítés nem jár.

2020-06-06T18:15:52+02:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü