Bert Hellinger felfigyelt arra, hogy a sorsunk nagyon szorosan összefonódott elődeink, őseink sorsával, és gyakran ugyanazok a minták, ellenállások, dinamikai működések köszönnek vissza az életünkben. Akkor is jelen van ez a rejtett hatás, ha valakit a felmenők közül nem ismertünk. Ha sérülés történt a múltban, az kihat a következő generációkra, jelentősen befolyásolva az egyének sorsát. A családállítás segítségével feltárható, hogy egy jelenbeli probléma milyen családi minta következménye, illetve feloldást is kínál.

Az online konzultáció során egy feltáró beszélgetés segítségével igyekszünk megmutatni azokat a láthatatlan, mégis erősen romboló családi mintákat, öntudatlan kötődéseket, amelyek jelenlegi problémáink hátterében meghúzódhatnak. Segítünk megismerni a családi történetek hátterét, és egy meditációs technika segítségével feloldhatjuk az azokból származó kötelékeket.

Szeretettel várjuk!


Fontos! A személyes konzultációkra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges az emeleten vagy a szabadtéri teraszon található jelentkezési pultok valamelyikénél. Az egyes időpontokra a bejelentkezés fokozatosan válik elérhetővé, mindig a jelen pillanattól számított 3 órán belül kezdődő időpontokat lehet lefoglalni. Tehát például reggel 9-kor a 9:00 és 12:00 között kezdődő időpontokat, 11:30-kor a 11:30 és 14:30 között kezdődő időpontokat.
Minden látogató egy konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.
A konzultáción való részvétel a Fesztivál egyszeri belépődíján felül nem jár többletköltséggel.