10:30 – Workshopterem 1

„Ha olyat szeretnél, amid soha nem volt, akkor olyat kell tenned, amit soha nem tettél!”

A pozitív pszichológia szerint a boldogságnak öt alkotóeleme van, melyek közül az egyik az értelmes célok kitűzése. A kutatások azt mutatják, hogy jó célok nélkül nem lehet boldog az ember.

Habár mindannyiunknak vannak céljai, sokszor előfordul, hogy valami miatt nem érjük el a kívánt célt, vagy ha mégis, az nem adja meg a várt boldogságot.

Mi lehet ennek az oka?

A probléma egyik gyökere az, hogy nem mindegy, mi motivál minket: a kudarc elkerülése vagy a siker keresése. Ahhoz, hogy a várt boldogság bekövetkezzék, fontos tisztáznunk, melyek a jó célok és a célok mögött rejlő helyes motivációk ismérvei. A workshopon ezzel a témával fogunk részletesen foglalkozni.

Szeretettel várlak!

Csehi István


Fontos! 
A workshopokra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges az emeleten vagy a szabadtéri teraszon található jelentkezési pultok valamelyikénél. Az egyes időpontokra a bejelentkezés fokozatosan válik elérhetővé, mindig a jelen pillanattól számított 3 órán belül kezdődő időpontokat lehet lefoglalni. Tehát például reggel 9-kor a 9:00 és 12:00 között kezdődő időpontokat, 11:30-kor a 11:30 és 14:30 között kezdődő időpontokat.
Minden látogató egy workshopon vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.
A workshopokon való részvétel  a Fesztivál egyszeri belépődíján felül nem jár többletköltséggel.