Miről szólnak az életünk eseményei? Hogyan tudjuk értelmezni őket, tanulni belőlük, alakulni általuk? A vak véletlen műve, ami velünk történik netán, vagy van mögötte egy sorsrendező elv, ami értünk és velünk dolgozik a fejlődésünkön?

A tapasztalatunk az, hogy van sorsrendező elv, és ez megismerhető. A biográfiai konzultáció és életvezetési tanácsadás lehetőséget kínál arra, hogy megismerjük az életút törvényeit, összefüggéseit, és kiemelt életkorait. Ezekre rátekintve könnyebben megérthetjük életeseményeink egymásutániságát, miértjeit, ez pedig segít, hogy megszülessen bennünk a sorsunk elfogadása és szeretete.

Az életvezetési tanácsadás segít felfedezni életünk egyediségét, kirajzolódhatnak előttünk életünk fő motívumai és ebből fakadó feladatai.

Várunk szeretettel:

Gyetvainé Germann Annamária
kineziológus, biográfiai konzulens

Darai Dóra
kineziológus, családállító

Pogány Zita
kineziológus oktató, biográfiai konzulens


Fontos! A személyes konzultációkra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges az emeleten vagy a szabadtéri teraszon található jelentkezési pultok valamelyikénél. Az egyes időpontokra a bejelentkezés fokozatosan válik elérhetővé, mindig a jelen pillanattól számított 3 órán belül kezdődő időpontokat lehet lefoglalni. Tehát például reggel 9-kor a 9:00 és 12:00 között kezdődő időpontokat, 11:30-kor a 11:30 és 14:30 között kezdődő időpontokat.
Minden látogató egy konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.
A konzultáción való részvétel a Fesztivál egyszeri belépődíján felül nem jár többletköltséggel.