15:30 – Workshopterem 1

Az inzulinrezisztencia és a 2-es típusú cukorbetegség soha nem látott mértékben sújtja a nyugati világ népeit, így hazánk lakosságát is. A betegség okai és következményei már széles körben ismertek, ennek ellenére a megbetegedések száma napról napra növekszik. Vajon tényleg tehetetlenek lennénk ezzel a betegséggel szemben? A válaszunk az, hogy nem! Sokat tehetünk a megelőzésért és az egészségünk visszaszerzéséért is. 

A workshopon bemutatjuk:

  • a betegség legfontosabb testi okait és terápiás lehetőségeit,
  • feltérképezzük azt is, hogy milyen lelki okok állhatnak a betegség mögött.

Keressük a kulcsokat ahhoz, hogy a tünetek érthetővé váljanak, és képesek legyünk megtenni a pozitív változáshoz vezető önismereti munka első lépéseit! Természetesen lesz lehetőség kérdezni is! 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt! 

dr. Babics Júlia (belgyógyász szakorvos, antropozófus orvos, böjttanácsadó)
Laukó-Biró Anna (kineziológus)


Fontos! 
A workshopokra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges az emeleten vagy a szabadtéri teraszon található jelentkezési pultok valamelyikénél. Az egyes időpontokra a bejelentkezés fokozatosan válik elérhetővé, mindig a jelen pillanattól számított 3 órán belül kezdődő időpontokat lehet lefoglalni. Tehát például reggel 9-kor a 9:00 és 12:00 között kezdődő időpontokat, 11:30-kor a 11:30 és 14:30 között kezdődő időpontokat.
Minden látogató egy workshopon vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.
A workshopokon való részvétel  a Fesztivál egyszeri belépődíján felül nem jár többletköltséggel.