13:00 – Workshopterem 2

Ha felnőttként hozzá akarunk férni valódi erőnkhöz, akkor hajlandónak kell lennünk feltárni a gyermekkori sebeinket. Ez a workshop abban segít, hogy el tudjunk indulni ezen az úton.

Az édesanya jólléte nagyon nagy mértékben hatással van a gyermekre. Természetesen a legtöbb anya a legjobbat akarja gyermekének, de a saját születése és felnövekedése során ő is megélt olyan fájdalmakat, hiányt, veszteséget, amelyeket „sebként” átörökít a gyermekére. Amikor gyermeke születik, öntudatlanul tőle szeretné megkapni azt, amit a saját édesanyja nem tudott megadni neki. Mivel a gyermek sérülékeny és túlélése az anyától függ, nincs sok választási lehetősége – vagy megfelel az anyjának és kielégíti a szükségleteit, vagy valamilyen módon fellázad ellene.

Szeretettel várunk workshopunkon:
Köles Klára – kineziológus, családállító és Germann Annamária – kineziológus


Fontos! 
A workshopokra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges az emeleten vagy a szabadtéri teraszon található jelentkezési pultok valamelyikénél. Az egyes időpontokra a bejelentkezés fokozatosan válik elérhetővé, mindig a jelen pillanattól számított 3 órán belül kezdődő időpontokat lehet lefoglalni. Tehát például reggel 9-kor a 9:00 és 12:00 között kezdődő időpontokat, 11:30-kor a 11:30 és 14:30 között kezdődő időpontokat.
Minden látogató egy workshopon vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.
A workshopokon való részvétel  a Fesztivál egyszeri belépődíján felül nem jár többletköltséggel.